Huidverzorging 

OPTIMALS

Onze wetenschappers hebben een aantal van de meest effectieve botanische ingrediënten uit Zweden geselecteerd, om een huidverzorgingslijn te creëren die op maat gemaakte oplossingen biedt voor specifieke huidbehoeften met gebruik van Zweedse natuurlijke ingrediënten. Maak kennis met de 38 producten van Optimals!

 

OPTIMALS AGE-REVIVE

De effectieve formule van de Age Revive lijn, met natuurlijke Zweedse ingrediënten bestrijdt specifiek meervoudige tekenen van veroudering. Rimpels en fijne lijntjes lijken minder en je huid ziet er steviger, gladder en stralender uit.

OPTIMALS EVEN OUT

Even Out’s effectieve formules, met een Zweedse natuurlijke ingrediëntenmix en het huidverhelderende LumiLight Conplex, verminderen succesvol het verschijnen van donkere vlekjes. Je teint wordt egaal en stralend.

 

 

 

 

 

 

 

OPTIMALS HYDRA

De vochtverzorgende formules van Hydra bevatten mengsels van natuurlijke Zweedse ingrediënten en hydraterende actieve ingrediënten. Specifiek geformuleerd om alle huidtypes te hydrateren en te herstellen, de Optimals Hydra lijn zorgt voor een gezonde, frisse en stalende teint.

 

 

 

BODY

Vier producten om je te helpen je lichaam te shapen.

 

 

 

 

OXYGEN BOOST

Verwijdert overtollige talg zonder je make-up uit te vegen. 50 kant-en-klare tissues in makkelijke meeneemverpakking! Voor een vette/gecombineerde huid.

optimals logo 2.jpg
optimals age revive.jpg
optimals body.jpg
optimals hydra.jpg
optimals oxygen boost.jpg
optimals even out.jpg