Huidverzorging 

nova age bright sublime set alle leeftij
nova age true perfection set20 plus.jpg
nova age ecollagen set 30 plus.Jpeg
nova age ultimate lift set 40 plus.Jpeg
nova age time restore set 50 plus.jpg
nova age men set.Jpeg

NOVAGE

Wij gebruiken een combinatie van natuurlijke ingrediënten en wetenschappelijk onderzoek om de meest effectieve resultaten te kunnen behalen. Wat je huidtype en leeftijd ook is, ons uitgebreide aanbod huidverzorgingsproducten met de nieuwste ingrediënten biedt precies wat je nodig hebt.

Maximaliseer het potentieel van je huid met de Oriflame Verjongende Huidverzorgingsroutine, waarbij elke stap de perfecte voorbereiding biedt voor de volgende. Van reiniger tot nachtcrème, de huidverzorgingssets van Oriflame werken synergetisch om je een prachtige huid te geven. Het duurt slechts twee minuten, 's ochtends en' s avonds.

Mensen die meerdere producten gebruiken, ervaren soms dat de huid tijd nodig heeft om aan een intensief huidverzorgingsregime te wennen. In dat geval adviseren wij de producten geleidelijk aan de routine toe te voegen. Wij hebben een set voor elke leeftijd en/of huidtype.

NovAge Bright Sublime Set: alle leeftijden

Maak kennis met een nieuwe, volledig veilige huidverhelderende oplossing om pigmentimperfecties te corrigeren en een heldere, egale en stralende teint te onthullen.

De NovAge Bright Sublime Set is onze geavanceerde, presterende routine om verkleuringen en donkere plekjes tegen te gaan. Op basis van gepatenteerde Multi-Bright Technology en gardenia plantaardig stamcelextract helpt Bright Sublime om de melanineproductie te onderdrukken om een lichtere en stralende teint te onhullen, met minder donkere vlekjes.

VERMINDERT DONKERE VLEKJES MET TOT WEL 50%- KLINISCH BEWEZEN

De Set bevat:

NovAge Supreme Cleansing Gel

NovAge Bright Sublime Advanced Brightening Eye Cream

NovAge Bright Sublime Advanced Brightening Multi-Action Essence

NovAge Bright Sublime Advanced Brightening Day Cream SPF 20

NovAge Bright Sublime Advanced Brightening Night Cream

 

 

NovAge True Perfection Set: 20 plussers

Een doffe, droge huid en vergrote poriën. De belangrijkste kenmerken van een hectische levensstijl, en het moment om in te grijpen om de eerste tekenen van veroudering te vertragen. De NovAge True Perfection Skin Care Set is onze geavanceerde presterende huidverzorgingsroutine die perfect is voor vrouwen met een druk, hectisch leven.

NovAge True Perfection, op basis van zijdeboomextract en acai plantaardig stamcelextract, biedt onmiddellijke hydratatie, zuivert de huidcellen om een stralende huid te bevorderen, verkleint poriën en biedt antioxidant bescherming tegen vrije radicalen.

11X MEER STRALENDE HUID - KLINISCH BEWEZEN.

MINSTENS 7X MOOIERE HUID WANNEER JE DE NOVAGE ROUTINE VOLGT - KLINISCH BEWEZEN.

De set bevat:

NovAge Supreme Cleansing Gel

NovAge True Perfection Refreshing Eye Illuminator

NovAge True Perfection Miracle Perfecting Serum

NovAge True Perfection Perfecting Day Moisturiser

NovAge True Perfection Renewing Night Care

NovAge Ecollagen Set: 30 plussers

NovAge Ecollagen Wrinkle Power onthult een gladde, stralende, gezond uitziende teint.

De lijn stimuleert de aanmaak van collageen om rimpels na verloop van tijd te corrigeren, geeft een hydratatieboost om ze onmiddellijk te egaliseren en beschermt de huid tegen schadelijke invloeden om het huidverouderingsproces te helpen vertragen.

Aangedreven door Tri-Peptide Technology, hyaluronzuur met een laag moleculair gewicht en edelweiss plantaardig stamcelextract.

VERMINDERT RIMPELS ONMIDDELLIJK MET TOT WEL 49% -KLINISCH BEWEZEN

 

De set bevat:

NovAge Supreme Cleansing Gel

NovAge Ecollagen Wrinkle Power Eye Cream

NovAge Ecollagen Wrinkle Power Serum

NovAge Ecollagen Wrinkle Power Day Cream SPF 30

NovAge Ecollagen Wrinkle Power Night Cream

NovAge Ultimate Lift Set: 40 plussers

Als je gezicht er ouder uitziet door een slappere huid en minder gedefinieerde contouren, is de NovAge Ultimate Lift Skin Care Set perfect voor jou. Met onze geavanceerde presterende huidverzorgingsroutine maak je je huid weer stevig en elastisch, voor een gelifte look met jeugdige veerkracht.

NovAge Ultimate Lift, op basis van de gepatenteerde AspartoLift Technology en buddleja plantaardig stamcelextract, stimuleert de synthese van elastine en helpt de extracellulaire matrix van de huid beschermen. Hierdoor neemt de elasticiteit toe, waardoor de huid gelift wordt, steviger wordt en meer gedefinieerde gezichtscontouren met minder rimpels krijgt.

70% MEER VEERKRACHT IN 12 WEKEN - KLINISCH BEWEZEN.

De NovAge Ultimate Lift Skin Care Set bestaat uit 5 producten die passen in de NovAge huidverzorgingsroutine. De producten zijn ontwikkeld om samen te werken en zo de beste resultaten te bieden.

MINSTENS 7X BETERE HUID WANNEER JE DE NOVAGE ROUTINE VOLGT - KLINISCH BEWEZEN.

De set bevat:

NovAge Supreme Cleansing Gel

NovAge Ultimate Lift Advanced Lifting Eye Cream

NovAge Ultimate Lift Lifting Concentrate Serum

NovAge Ultimate Lift Advanced Lifting Day Cream SPF 15

NovAge Ultimate Lift Overnight Lifting & Contouring Cream

NovAge Time Restore Set: 50 plussers

 

Complete verjonging voor de rijpere huid. Verwelkom veranderingen in je huid met de NovAge Time Restore Skin Care Set, onze geavanceerd presterende routine voor de rijpe huid.

Op basis van Genistein SOY Technology & weegbree plantaardig stamcelextract biedt NovAge Time Restore intensief voedende hydratatie. De routine helpt het collageenniveau verhogen en beschermt de extracellulaire matrix van de huid, voor een stevigere en meer veerkrachtige huid met meer gedefinieerde contouren en minder diepe rimpels en ouderdomsvlekjes.

HEEFT KLINISCH BEWEZEN DE RIJPE HUID TE VERBETEREN: 94% VAN DE VROUWEN MET RIJPE HUID BEVESTIGDE DAT ELASTICITEIT EN VOEDING VERBETERD WAREN.

MINSTENS 7X BETERE HUID WANNEER JE DE NOVAGE ROUTINE VOLGT - KLINISCH BEWEZEN.

De set bevat:

NovAge Supreme Cleansing Gel

NovAge Time Restore Eye & Lip Cream

NovAge Time Restore Revitalising Serum

NovAge Time Restore Multi Correcting Day Cream SPF 15

NovAge Time Restore Regenerative Night Cream

NovAge Men Set

De NovAge Men Set is speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid, om tekenen van veroudering en vermoeidheid te bestrijden. De huid voelt energiek, frisser, zachter en ziet er jonger uit. Bevat Purifying & Exfoliating Cleanser, Eye Rescue Gel, Energising & Hydrating Booster en Intense Anti-ageing Face Gel Lotion. Ontwikkeld om te gebruiken als een simpele maar krachtige routine die minder dan 2 minuten tijd kost, 's ochtends en 's avonds.

Wanneer het gebruikt wordt als een routine biedt de lijn een klinisch bewezen antivermoeidheidseffect:

  • Rimpelafname

  • Huid is zachter

  • Verbetering van hydratatie

  • Verbetering van flexibiliteit

  • Verbetering van veerkracht

Diverse Producten

Naast de 56 geweldige sets heeft Nova Age diverse producten zoals:
* Moisterising gloves

* Foaming sponge

* Revitalising mask

* Smoothening face mask

* Replenishing face mask

* Strengthening face mask

* Eye make-up remover

* Facial cleansing oil

* Refining foaming gel cleanser

Facial oil capsules

* Skin renewing peel

* Skin prime essence

* Anti-redness solution

* Pore and line perfector

* Neck and décolloté sculting cream

* Advanced breakout defence

* Skin renewing treatment

* Day shield advanced skin protector SPF 50

*  Age defense hand cream

* MEN high definition shaving gel

Waarom is de NovAge routine zo goed?

 

Dr. Alain Mavon, Senior Director of Science & Innovation, legt het uit.
– Een huidverzorgingsroutine is veel effectiever dan afzonderlijke producten. Dit hebben we in verschillende klinische onderzoeken vast kunnen stellen. We zagen dat de huid, nadat je 12 weken een huidverzorgingsroutine hebt gevolgd, dramatisch verbeterde: diepere hydratatie, zichtbaar minder rimpels en een aanzienlijk meer heldere huid, afhankelijk van de NovAge routine die je volgt. Dit komt omdat elke stap van de routine ontwikkeld is voor een specifiek doel, en elke stap nodig is.

Hoe zijn de resultaten gemeten? Wat is er precies vergeleken?
– Alle NovAge routines zijn klinisch getest op een panel van vrijwilligers, die de producten gedurende 3 maanden hebben gebruikt. We hebben met behulp van wetenschappelijke apparaten gemeten hoe de huid in die tijd veranderde. Dit was dus een objectieve fysieke evaluatie. Op basis van de resultaten hebben we klinische claims kunnen maken voor alle sets.

Hoe kies ik de juiste producten voor mijn huid?
– We hebben allemaal een unieke huid, dus ik zou vooral kijken naar wat voor huidproblemen je hebt. Misschien wil je je eerste rimpeltjes aanpakken, je huid verlichten of een complexe oplossing toepassen voor de rijpere huid, zoals Time Restore.

Na hoe lang merk je dat de producten effectief zijn?


– Direct nadat je begint, zie je de eerste resultaten al - en dan heb ik het niet alleen over hydratatie. Neem bijvoorbeeld NovAge Ecollagen Wrinkle Power: deze fantastische routine vermindert onmiddellijk* zichtbare rimpels, zoals je al meteen na het eerste gebruik zult merken. En hoe langer je de routine volgt, hoe beter het resultaat zal zijn.

Klopt het dat ik eens in de zoveel tijd van routine moet veranderen?
– Deze vraag krijgen we wel vaker. We hebben echter net een klinisch onderzoek afgerond waarin we een huidverzorgingsroutine gedurende een half jaar hebben getest. Over de loop van die 6 maanden hebben we vastgesteld dat de huid beter gehydrateerd, helderder, meer gevoed en jonger uitziend wordt. Het antwoord is dus nee: je raakt niet gewend aan je routine - het wordt alleen maar beter naarmate je de producten langer gebruikt!

3. NovAge.png
andere producten.jpg