Haarverzorging

north for men gel.jpg

NORTH FOR MEN

Met behulp van Arctic ProDefence Technology, North For Men biedt je een scala aan haarverzorgingproducten. Afkomstig van planten uit het noordpoolgebied, deze ingrediënten versterken huid met verkwikkende en verfrissende formules.

Anti-roos Shampoo

Een rijk schuimende shampoo die je haar schoonmaakt en de oorzaak van roos aanpakt om je hoofdhuid gekalmeerd, gehydrateerd en vrij van schilfers te maken, na slechts één keer wassen. Dermatologisch getest.

Hair & body wash Original

North for Men Original Hair & Body Wash is een dermatologisch geteste dubbel actieve reinigende en verzorgende wash met Arctic Pro Defence en zink. Geeft je huid en haar een gerevitaliseerd, gehydrateerd en verzorgd gevoel.

Het is verrijkt met een fougère houtig-aromatische geur die een verslavend sensuele ambernoot bevat, verrijkt met elegant hout en gecontrasteerd met een vleug intense citrus en een fruitig fris akkoord.

Hair & body wash Recharge

North for Men Recharge Hair & Body Wash is een dermatologisch geteste dubbel actieve reinigende en verzorgende wash met Arctic Pro Defence, ginseng en mineralen. Het voedt en versterkt je haar en maakt je huid gerevitaliseerd, gehydrateerd en verzorgd.

Met een verleidelijke, energieke geur gebaseerd op moderne citrus en een unieke hint van waterbloemen, samen met aromatische en kruidige noten over een elegant warm houtakkoord.

Hair & body wash Subzero

 

Begin de dag met temperaturen onder nul!

North for Men SubZero Hair & Body Wash is een voedende hair & body wash die 24 uur hydratatie biedt*. Met Arctic Pro Defence Technology en herstellende elektrolyten maakt het je haar verzorgd en je huid zacht, koel en optimaal gehydrateerd.

Power hold & sleek invisible hairgel

Sterk staaltje stijl!

Ga nooit gebukt onder de dagelijkse uitdagingen met deze verfrissende haargel, die langhoudend resultaat biedt. Dit mineraalrijke product bevat Arctic Pro Defense en Power Hold Technology, en geeft je haar onzichtbare kracht om te zorgen dat het tot wel 48 uur lang stijlvol en sterk blijft.

 

 

north for men haair and body wash origin
north for men shampoo dandruff.Jpeg
north for men haair and body wash subzer
north for men haair and body wash rechar