Haarverzorging

lOVE NATURE

EENVOUDIG AANGENAAM

Love Nature vereert natuurlijke ingrediënten die fantastisch ruiken en voelen. Elk aangenaam product is gemaakt om je lichaam te laten profiteren van de voordelen en onze planeet te respecteren. Alle afspoelbare Love Nature producten zijn biologisch afbreekbaar en alle haarverzorgingsproducten zijn silicone-vrij.

DE LIJN BESTAAT UIT:

POMEGRANADE & OATS

shampoo en conditioner voor gekleurd haar

AVOCADO OIL & CHAMOMILE

Avocado Olie biedt intensieve conditionerende voordelen door je haar te verzachten en te hydrateren. Het beschermt en voedt je haar. Kamille helpt je hoofdhuid te kalmeren en verbetert de conditie van je haar; laat blond haar oplichten en donker haar glanzen.

Verkrijgbaar als een 2 in een shampoo in 3 formaten, 250 ml, 500 ml of 750 ml.

NETTLE & LEMON

Lemon-olie bevat fruitzuren, bekend om hun antioxidant en hydraterende eigenschappen en helpen je haar gladder en glanzender te maken. Brandnetel extract wordt in shampoos toegevoegd om vet haar te bestrijden en de gezondheid van de hoofdhuid te verbeteren.

Deze shampoo is verkrijgbaar in een fles van 250 ml of 500 ml.

 

 

 

TEA TREE & BURDOCK

Tea Tree olie is geweldig voor een schone hoofdhuid, vrij van schilfers terwijl het je haar hydrateert. Kliswortel (Burdock) bevat mineralen en essentiële oliën de vorming van roos voorkomt door de oorzaak ervan aan te pakken. Deze shampoo zit in een fles van 250 ml.

WHEAT & COCONUT OIL

Tarwe proteïne bevat "beschermende peptiden" die een schild vormen en helpen het haar te versterken en te beschermen. Kokosnootolie heeft uitstekende conditionerende & voedende eigenschappen wat het haar zachter, sterker en glanzender maakt.

De shampoo is er in drie formaten 250 ml, 500 ml of 750 ml. Ook is er conditioner verkrijgbaar en een geweldig hot oil mini masker.

 

 

love nature avocado oil en chamomile.jpg
love nature tea tree en burdock.jpg
love nature pommegranate en oats.jpg
love nature nettle en lemon.jpg
love nature wheat en coconut oil.jpg