Haarverzorging

hair x advanced care volume lift fullnes

HAIR X 

 

De meest uitgebreidde lijn op het gebied van haarverzorging die Oriflame te bieden heeft. Voor elk soort haartype of probleem is er wel een lijn zoals voor gekleurd haar, droog haar, futloos haar, anti roos shampoos etc. Tevens diverse extra's zoals haarmaksers, oliën en zelfs droogshampoo.

DE LIJN BESTAAT UIT:

ADVANCED CARE WEATHER RESIST

Een complete lijn van haarverzorgingsproducten speciaal ontwikkeld zodat je haar bestand is tegen hitte, vocht, koude & droge lucht, en in alle weersomstandigheden mooi blijft en zich netjes gedraagt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ACTIVATOR

Sterker, dichter en gezonder uitziend haar is nog nooit zo eenvoudig geweest om te bereiken. Deze reeks is speciaal ontworpen voor de behoeften van fijn, dun haar en helpt om te boosten, stimuleren en versterken om uw haar er dikker en vitaler uit te laten zien dan ooit

COLOUR REVIVER 

De schittering en glans van nieuw gekleurd haar is iets heel bijzonders - maar UV-blootstelling en dagelijkse stress kunnen al snel hun tol eisen. Nu hebben onze wetenschappers een systeem ontworpen om uw kleur te helpen beschermen en jouw glans te verlengen.

 

 

 

 

DEEP CLEANSING

Deze lijn is speciaal ontworpen om haar intens schoon te maken dat wordt blootgesteld aan de stress van smog en vervuiling. Het heeft een lichte, delicate geur die je haar verfrist laat voelen, terwijl de romige, rijke formule het er frisser en gezonder laat uitzien.

GLOSS & MOISTURE

Met veelvuldige hitte-styling, blootstelling aan zon en chemicaliën kan je haar droog en dof worden. Gelukkig is er een onmiddellijke remedie om zelfs de meest vermoeide haar op te frissen. Het geheim is HairX Advanced Care Gloss and Moisture, met ultra-hydraterende hyaluronzuur.

 

ULTIMATE REPAIR

Droogheid, breukjes, gespleten haarpunten, pluizen, kroezen, dofheid en onhandelbaarheid zijn 7 belangrijke tekenen van haarbeschadiging. Dat is wanneer je een complete haarverzorgingsoplossing nodig hebt die herstelt, revitaliseert en vernieuwt. Je zult de natuurlijke schoonheid van je haar snel terugwinnen!

VOLUME LIFT

De Volume Lift-lijn is ontworpen om volwaardig en langdurig 48-uur volume te geven aan fijn haar. Het is speciaal samengesteld om te volumeren, lifen en in model te houden zonder het haar te verzwaren of een residu achter te laten. Naderhand voelt het haar sterker, springerig, glanzender en zachter.

HAIR X STYLE SMART

Stijlvol haar hoeft geen uren in de kapsalon te betekenen. Met deze veelzijdige kit makkelijk te gebruiken, effectieve HairX StyleSmart producten kun je chique, trendy haarstijlen creëren in een kwestie van minuten. Kies een stijl, wees creatief en zie er 24/7 supercool uit met mooi, glanzend haar.

Je hebt de keuze uit een droogshampoo, een volume moussse of een style mousse,

een heat protecting spray, een glans spray en een haarlak.

 

 

hair x advanced care weathr resist.jpg
hair x advanced care colour reviver.jpg
hair x advanced care deep cleansing.jpg
hair x advanced care gloss & moisture.jp
hair x advanced care activator fortifyin
hair x advanced care ultimate repair.jpg
hair x style smart 2.jpg
hair x style smart 1.jpg
droogshampoo.Jpeg
hair x advanced care volume boost stylin
hair x style advanced care ultimate repa