Make Up

GIORDANI GOLD

Giordani Gold streeft er al 40 jaar naar om mooie, premium producten te ontwikkelen, verrijkt met de meest exclusieve ingrediënten. Omdat we jou willen helpen om een mooi leven te leiden, staan vakmanschap en perfectie centraal bij het ontwikkelen van onze Giordani Gold producten.

Dit is de beste make-up die Oriflame te bieden heeft.

FOUNDATION

Metamorphosis Foundation:

Transformerende foundation met MetaReactive Technology die bij contact met je huid verandert van een zachte vloeistof in een fluwelen poeder. Geniet van een onberispelijke finish met Oil Control Technology, 3D Stretch Pigments en handgeplukte mariene algenextract. Mengt zich vlekkeloos met je huid voor een matte finish, die imperfecties verbergt en tekenen van vermoeidheid vervaagt.

State-of-the-Art MetaReactive Technology reageert met je huid om in een fluwelen poeder te veranderen. Handgeplukte mariene algenextract ondersteunt de stevigheid, volheid en elasticiteit van de huid. Oil Control Technology zorgt de hele dag voor een matte finish, en 3D Stretch Pigments verdoezelen imperfecties en creëren een egale teint.

MasterCreation Foundation:

Deze verfijnt een perfecte finish met de geavanceerde formule van verjongende technologieën, gecombineerd in een luxe textuur voor de ultieme huidervaring. Verlicht klinisch bewezen je huid en beschermt met SPF 18 en vervuilingsfilter.

Liquid Silk Foundation:

Een ultravloeibare foundation, geïnspireerd door de zachtheid van zijde - Giordani Gold Liquid Silk Foundation SPF 12 perfectioneert je teint met een prachtige nude finish die er natuurlijk uitziet en ook zo aanvoelt. Verrijkt met Optical Blurrers zodat de huid er stralend uitziet, onzuiverheden worden verdoezeld en je uitstraling jeugdiger lijkt. Met SPF 12 om de huid te beschermen tegen schadelijke factoren. Geschikt voor de normale tot vette huid.

Age Defying Foundation:

Huidperfectionerende foundation die de teint egaliseert voor een zichtbaar jongere uitstraling. Samengesteld met zeldzaam en exclusief witte-truffelextract en SPF 8 UV-bescherming. Natuurlijke dekking met een helder resultaat en een zachte, gladde finish.

Long Wear Mineral Founation:

Geef je huid een perfecte finish met Giordani Gold Long Wear Mineral Foundation. Een optimaal dekkende, langhoudende foundation, verrijkt met huidrevitaliserende Italiaanse vulkanische mineralen en SPF 15.

Verbergt onzuiverheden voor een blijvend gezond en jeugdig uitziende teint.

 

POEDER & HIGHLIGHTER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PEARLS

PRIMER & CONCEALER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MASCARA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

oriflame-41.jpg
gg metamorphosis foundation.jpg
gg master creation foundation.jpg
gg liquid silk foundation.jpg
gg age defying foundation.jpg
gg long wear mineral foundation.jpg
giordani gold sheer powder.jpeg
gg radiant stick.jpg
34547 giordani gold illuminating pearls.
Bronzing pearls.jpg
Oriflame-giordani-gold-youthful-radiance
31367 gg concealer.Jpeg
gg concealer.Jpeg
giordiani mascara base 1.jpg
Giordani Gold Ionic all in one mascara.J
GG-magnifying-mascara-35260-2.jpg
gg incredible length mascara.jpg