Het tijdstip wordt later bepaald | Klaverstraat 12

Workshop Verzorging

Wil jij met je vriendinnen of familie een heerlijke avond verzorgd worden. Meld je dan aan als gastvrouw en ik verwen jullie graag met de fijne verzorgingsproducten van Oriflame, geheel kostenloos.
Workshop Verzorging

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald
Klaverstraat 12, Klaverstraat 12, 6051 KE Maasbracht, Nederland

Over het evenement

Vraag een onvergetelijke workshop aan! Bij Oriflame geloven we in persoonlijke aandacht en goede adviezen en daarom organiseren we graag een workshop voor jou en je vriendinnen. Zo kunnen jullie onze producten voelen, ruiken en proberen en zelf beste keuze maken. Lijkt het je leuk om zo'n gezellige workshop bij jou thuis te houden? Kies dan de workshop die bij je past.

We belonen gastvrouwen met een mooi product of een waardebon voor gratis producten. Wanneer er tijdens de workshop bij jou thuis tussen de €75,- en €149,- aan producten is verkocht krijg je een gratis product. Heb je voor meer dan €150,- verkocht dan krijg jij een waardebon waarmee je voor €45,- aan Oriflame producten kunt uitkiezen.  

Workshop huidverzorging

Een avond waarbij veel aandacht wordt besteed aan de verschillende huidtypes en de speciale producten die Oriflame daarvoor heeft. De huid wordt gereinigd en iedereen krijgt een heerlijk masker en een verzorgende crème. Dit alles op basis van persoonlijk advies. Een verwenmoment voor kleine of grotere groepen.

Te boeken vanaf januari 2020

Deel dit evenement