Het tijdstip wordt later bepaald | Klaverstraat 12

Workshop Make-Up

Wil jij met je vriendinnen of familie een heerlijke avond make-up uitproberen. Meld je dan aan als gastvrouw en ik maak jullie graag op met de prachtige make-up van Oriflame, geheel kostenloos.
Workshop Make-Up

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald
Klaverstraat 12, Klaverstraat 12, 6051 KE Maasbracht, Nederland

Over het evenement

Vraag een onvergetelijke workshop aan! Bij Oriflame geloven we in persoonlijke aandacht en goede adviezen en daarom organiseren we graag een workshop voor jou en je vriendinnen. Zo kunnen jullie onze producten voelen, ruiken en proberen en zelf beste keuze maken. Lijkt het je leuk om zo'n gezellige workshop bij jou thuis te houden? Kies dan een workshop die bij je past. 

We belonen gastvrouwen met een mooi product of een waardebon voor gratis producten. Wanneer er tijdens de workshop bij jou thuis tussen de €75,- en €149,- aan producten is verkocht krijg je een gratis product. Heb je voor meer dan €150,- verkocht dan krijg jij een waardebon waarmee je voor €45,- aan Oriflame producten kunt uitkiezen. 

 

Workshop make-up

Veel vrouwen gebruiken al jarenlang dezelfde make-up . Ga de uitdaging aan en probeer eens iets anders! Iedereen krijgt persoonlijk advies over de kleuren die het beste bij je ogen, haar en teint passen en hoe je verschillende looks kunt creëren. Onze Adviseuses zorgen voor een prachtig resultaat. En wat is nu leuker dan er een gezellige avond van te maken met je vriendinnen?

Te boeken vanaf januari 2020

Deel dit evenement