Beauty Box

collage_edited.jpg

Oriflame4u Beautybox

Elke drie weken een box gevuld met producten uit de nieuwe Oriflame brochure. Samen met de nieuwe brochure en een infofolder met tips en tricks over de geleverde producten. Deze box is gevuld met diverse uiteenlopende producten. Verzorging, make-up, parfum, accessoires. Maar ook elke keer een paar samples om nieuwe producten uit te kunnen proberen. Elke keer anders leuk verpakt (dus niet 17 dezelfde dozen in een jaar). Dus ook erg leuk om cadeau te geven). Bij aanvraag van de Beautybox worden enkele vragen gesteld zodat de box perfect naar jouw wensen kan worden samengesteld: dus niet elke box is precies hetzelfde!

 

De goodybox wordt elke eerste dinsdag na de brochure start geleverd. In de gemeente Maasgouw is bezorging gratis, daarbuiten een kleine kilometer vergoeding of  € 5,00 verzendkosten naar de rest van

Nederland.

 

Je hebt de keuze uit de Beautybox Mini of de Beautybox de luxe.

* De mini beauty box kost los € 15. Maar neem jij een jaar-abonnement dan betaal je maar € 13,50. Op een jaar is dat een besparing van € 18.

* De luxe beauty box kost los € 25. Maar neem jij een jaar-abonnement dan betaal je maar € 22,50. Op een jaar is dat een besparing van € 30.

De box is elke maand opzegbaar. Had je gekozen voor een jaar-abonnement maar wil je er tijdens het jaar om wat voor reden dan ook vanaf zien is dat mogelijk. De ontvangen korting die je tot dan toe ontvangen had wordt je dan wel in na-rekening gebracht.

De inhoud heeft een hogere waarde dan wat je betaalt, dus extra veel voordeel voor jou. Betaling geschiedt elke derde vrijdag waarop de nieuwe brochure uitkomt via een betaalverzoek. Nabestellen is mogelijk maar ik kan niet garanderen dat alle producten voorradig zijn dus het kan zijn dat producten vervangen worden.

 

Zou jij graag een goodybox ontvangen?

Vul het aanmeldformulier in en verzend het via de mailknop.

brochure 2.jpg