Bad , Body & Wellness

SWEDISH SPA

Even de tijd nemen om lichaam en geest te ontspannen en één te worden met de natuur, op de Zweedse manier. Van olie die verandert in melkachtig schuim tot zijdezachte minerale klei en crèmige body butter: de sublieme texturen van Swedish Spa zijn ontworpen om spanning te verlichting en je helemaal zen te maken. Met Swedish Spa, kun je geïnspireerd raken door de natuur bij jou thuis.

LOVE NATURE

Love Nature vereert natuurlijke ingrediënten die fantastisch ruiken en voelen. Elk aangenaam product is gemaakt om je lichaam te laten profiteren van de voordelen en onze planeet te respecteren. Love nature is er in de volgende heerlijke geuren verkrijgbaar:

* Coconut Water & Melon

* Organic Aloë Vera & Coconut Water

* Organic Oat & Goji Berry

* Pomegranade & Oats

* Sesame Oil Magnolia

* Amandelolie

* Avocado

* Avocado oil & Chamomile

* Mint & Rasberry

* Olive Oil & Aloë Vera

* Strawberry & Lime

* Tea Tree

* Tea Tree & Burdock

* Wheat & Coconut Oil

FEET UP

Feet Up biedt voetverzorging voor het hele gezin, het bevat algemene en geavanceerde voetverzorgingsproducten zodat je zachte, gladde en soepele voeten zult krijgen. Deze lijn biedt een complete voetverzorgingroutine om te verwennen, verzorgen en vermoeide voeten te verzachten.

 

 

 

SUN ZONE

Sun Zone heeft UVA- en UVB-filters met antioxidant vitamine E voor een zachte formule die de huid van je gezin beschermt. Met een scala aan zonverzorgingsproducten, waaronder bescherming tegen de zon, mooie zelfbruiners en kalmerende after sun producten.

b1 swedish spa  smooth rocks exfoliating
mijn-eerste-ervaring-met-oriflame-156697
Oriflame_Feet_Up_lijn.jpg
a1-sun-zone.jpg